Op zoek naar een mooie bestuurbare auto voor je zoon of dochter? Op deze pagina vindt u vast wel een radiografisch bestuurbare auto die aan uw wensen voldoet. Bent u op zoek naar een bestuurbare auto met accu, dan bent u hier op het juiste adres. Bijna alle op afstand bestuurbare auto’s worden geleverd met een oplaadbare accu. Deze meeste elektrisch bestuurbare auto’s hebben zelfs een extra accu voor nog langer speelplezier.

Bestuurbare auto

Filter
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van laag naar hoog sorteren

11 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Waar moet ik op letten bij het kopen van een bestuurbare auto?

Is er speelgoed dat leuker is dan een radiografisch bestuurbare auto? Een auto die je op afstand kunt besturen met een afstandsbediening en die écht gemaakt is om mee te racen, inclusief schokdempers en goede banden voor optimale grip binnen en buiten? Een stoere RC-auto is de droom van menig jongen (en stiekem ook meisjes). Bij ons vind je tal van uiteenlopende modellen in verschillende ontwerpen en kleuren, en allemaal tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen omdat wij directe importeur zijn, waardoor onze prijzen veel lager uitvallen dan bij de concurrenten!
Kijk direct eens naar het brede aanbod en bepaal welk model jij het leukste vindt. Alle modellen zijn voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Heb je meer informatie nodig of heb je een vraag voor ons, neem dan direct contact op met ons serviceteam dat je met plezier verder helpt!


Hoe snel kunnen jullie een bestuurbare auto bezorgen?

Ben je op zoek naar een bestuurbare auto met accu, dan kun je die makkelijk en snel via het internet bestellen. Bij ons vind je een breed aanbod met verschillende bestuurbare auto's die aantrekkelijk geprijsd zijn. Bestel je de auto met accu vandaag nog voor 14:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de auto op dezelfde dag verstuurd wordt. Met onze snelle levertijden kun je er altijd op rekenen dat je de auto binnen korte tijd al kunt gebruiken. Let wel op; tijdens feestdagen is het aanzienlijk drukker; het kan dan vijf werkdagen duren voordat jouw bestelling bij je bezorgd wordt. Daarom raden we je sterk aan om de bestelling op tijd te plaatsen.


Wat is een goede bestuurbare auto?

Ben je op zoek naar een RC-auto, bedenk dan eerst waar je deze wilt gebruiken. Nagenoeg alle auto's zijn geschikt om binnen te gebruiken; voor gebruik buitenshuis heb je betere vering, schokdempers en banden nodig die ook grip bieden op bijvoorbeeld zand. De meeste modellen op onze website zijn geschikt voor binnen en buiten. Weet je het niet helemaal zeker, lees dan de productinformatie die je kunt vinden wanneer je een van de modellen aanklikt. Alle radiografisch bestuurbare auto's zijn voorzien van alle informatie die je nodig hebt, waaronder of de auto's ook buiten gebruikt kunnen worden.
Gaat er veel gespeeld worden met de auto's, dan is het handig om een auto aan te schaffen met minstens één extra accu. Zo kunnen de kinderen constant racen, terwijl er een reserveaccu aan de lader ligt voor het geval de huidige accu leeg raakt. Ook deze informatie vind je uiteraard gewoon wanneer je een model aanklikt.
Onze RC-auto's zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Goed onderhoud (bijvoorbeeld het schoonmaken van de auto na gebruik), is bevorderlijk voor de levensduur, net als goed met de accu omgaan. Haal bijvoorbeeld altijd de accu van de lader wanneer deze geladen is en rouleer regelmatig, zodat de accu's regelmatig ontladen en geladen worden.


Hoe duur is een bestuurbare auto?

De prijs van een op afstand bestuurbare auto is vaak afhankelijk van de grote van de bestuurbare auto. De grote wordt vaak aangegeven door een schaalgrote. Een RC-auto met een schaal van 1:14 is een mooie grote auto. Een bestuurbareauto van een schaal 1:16 is iets kleiner maar ook nog een redelijke grote. De RC transformer auto's hebben een schaalgrote van 1:18, is een een vrij kleine auto. Verder kan de prijs van een op afstand bestuurbare auto bepaald worden door het aantal accu's die meegeleverd worden. Een extra accu zeer aan te raden omdat de speeltijd op een accu bij alle RC-auto kort is. Vaak rond de 10 minuten.


Welke oplaadbare batterijen voor bestuurbare auto?

Een radiografisch bestuurbare auto heeft vaak een accu nodig die meegeleverd wordt met het product. Het komt ook voor dat de RC-auto een aantal AA penlite batterijen nodig heeft. Gewone alkaline AA batterijen gaan het langs mee, maar zijn ook na zo'n 10 minuten leeg, een beetje zonde. Het is beter een oplaadbare batterijen te gebruiken in je bestuurbare auto. Niet alle goedkope oplaadbatterijen zijn geschikt voor gebruik in een bestuurbare auto. Een radiografisch bestuurbare auto vraagt nogal wat van de oplaadbatterijen. De oplaadbatterijen moeten een hoge capaciteit hebben om deze te kunnen gebruiken. JeJe kunt het beste oplaadbatterijen met een minimale capaciteit van 2100mAh gebruiken voor een bestuurbare auto.


Welke bestuurbare auto is goed?

Deze is een beetje afhankelijk van je wensen. Een bestuurbare auto is goed als deze tegen een stootje kan en een redelijke snelheid kan halen. Hier geldt echter niet, hoe sneller hoe beter. Als de auto te snel kan rijden is deze moeilijker te besturen en de kans op onherstelbare schade groot. Een snelheid tussen de 10 en 20 km/uur is in de meeste gevallen snel genoeg. Alleen voor rvaren bestuurders is een snelheid boven de 20 km/uur aan te raden.