Bestuurbare auto's

Vorige
Maximale snelheid (km/h) (8)
Leeftijdsgroep (17)
Kleur (3)
Volgende

Bestuurbare auto; RC-auto’s direct uit voorraad leverbaar!

Is er speelgoed dat leuker is dan een radiografisch bestuurbare auto? Een auto die je op afstand kunt besturen met een afstandsbediening en die écht gemaakt is om mee te racen, inclusief schokdempers en goede banden voor optimale grip binnen en buiten? Een stoere RC-auto is de droom van menig jongen (en stiekem ook meisjes). Bij ons vind je tal van uiteenlopende modellen in verschillende ontwerpen en kleuren, en allemaal tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen omdat wij directe importeur zijn, waardoor onze prijzen veel lager uitvallen dan bij de concurrenten!
Kijk direct eens naar het brede aanbod en bepaal welk model jij het leukste vindt. Alle modellen zijn voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een keuze te maken. Heb je meer informatie nodig of heb je een vraag voor ons, neem dan direct contact op met ons serviceteam dat je met plezier verder helpt!

Bestuurbare auto met accu direct via het internet bestellen

Ben je op zoek naar een bestuurbare auto met accu, dan kun je die makkelijk en snel via het internet bestellen. Bij ons vind je een breed aanbod met verschillende bestuurbare auto’s die aantrekkelijk geprijsd zijn. Bestel je de auto met accu vandaag nog voor 14:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de auto op dezelfde dag verstuurd wordt. Met onze snelle levertijden kun je er altijd op rekenen dat je de auto binnen korte tijd al kunt gebruiken. Let wel op; tijdens feestdagen is het aanzienlijk drukker; het kan dan vijf werkdagen duren voordat jouw bestelling bij je bezorgd wordt. Daarom raden we je sterk aan om de bestelling op tijd te plaatsen.

Waar moet je op letten bij het bestellen van RC-auto’s?

Ben je op zoek naar een RC-auto, bedenk dan eerst waar je deze wilt gebruiken. Nagenoeg alle auto’s zijn geschikt om binnen te gebruiken; voor gebruik buitenshuis heb je betere vering, schokdempers en banden nodig die ook grip bieden op bijvoorbeeld zand. De meeste modellen op onze website zijn geschikt voor binnen en buiten. Weet je het niet helemaal zeker, lees dan de productinformatie die je kunt vinden wanneer je een van de modellen aanklikt. Alle radiografisch bestuurbare auto’s zijn voorzien van alle informatie die je nodig hebt, waaronder of de auto’s ook buiten gebruikt kunnen worden.
Gaat er veel gespeeld worden met de auto’s, dan is het handig om een auto aan te schaffen met minstens één extra accu. Zo kunnen de kinderen constant racen, terwijl er een reserveaccu aan de lader ligt voor het geval de huidige accu leeg raakt. Ook deze informatie vind je uiteraard gewoon wanneer je een model aanklikt.
Onze RC-auto’s zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Goed onderhoud (bijvoorbeeld het schoonmaken van de auto na gebruik), is bevorderlijk voor de levensduur, net als goed met de accu omgaan. Haal bijvoorbeeld altijd de accu van de lader wanneer deze geladen is en rouleer regelmatig, zodat de accu’s regelmatig ontladen en geladen worden.

Bestel vandaag nog je radiografisch bestuurbare auto bij ons

Ben jij op zoek naar een goede en betaalbare bestuurbare auto? Kijk dan eens naar het aanbod op de pagina en kies de auto die het beste bij je past. Wij zorgen ervoor dat je de RC-auto binnen korte tijd aan de deur geleverd krijgt. Heb je vragen over een van onze producten of wil je dat wij eens met je meekijken naar de opties, neem dan vooral contact met ons op.