Bezorging en levertijd

Snelle levering in Nederland en België
Besteld en betaald u op werkdagen voor 15:00 uur dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Levertijd
In Nederland worden bestellingen meestal na 1 tot 3 werkdagen geleverd, levering naar België duurt normaal gesproken 2 tot 4 werkdagen. Tijdens een vakantieperiode of feestdagen kan het zijn dat de levering langer duurt. Wij kunnen de levertijd helaas nooit garanderen, dit omdat dit een service is die wij niet zelf uitvoeren.

Verzendkosten
De verzendkosten zijn afhankelijk van uw bestelling en het land van aflevering. Bij het afrekenen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend.

Leveringsprocedure Nederland
Uw bestelling wordt verzonden via de vervoerder PostNL. Wanneer u niet thuis bent krijgt u een briefje in de brievenbus en brengt de vervoerder uw pakket naar een ophaalpunt bij u in de buurt. Uw bestelling blijft 1 week in het depot. Wordt het pakket niet binnen een week opgehaald dan wordt deze naar ons teruggestuurd.
Onze vervoerders leveren de meeste pakketten op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur af. Over het precieze tijdstip kunnen de vervoerders geen indicatie geven. Via de track en trace link die u meestal binnen 24 uur na uw bestelling ontvangt, kunt u een indicatie van het levertijdstip terugvinden. De leveringsprocedure in België kan op sommige punten afwijken.

Ophalen op afspraak in Dalfsen
Tijdens het afronden van uw bestelling kunt u kiezen voor de verzendoptie "Ophalen in Dalfsen". U dient voor het afhalen eerst uw bestelling te plaatsen en af te rekenen via onze webshop. De factuur uit onze shop dient als afhaalbewijs. U kunt tijdens kantooruren een afhaalafspraak met ons magazijn maken via het telefoonnummer 038-2022200.

Het afhaaladres is:
Welsummerweg 33
7722RP Dalfsen
Nederland

Beschadigingen
Als uw pakket beschadigd is tijdens het transport, laat dit dan meteen bij ontvangst aantekenen. Dit voorkomt problemen bij het verhalen van schade. Meldt de schade ook direct aan Ultra Center Europe B.V. en voeg indien mogelijk een foto van de schade bij.