Herroepingsrecht, garantie en reparaties

Herroepingsrecht voor particuliere aankopen
Particulieren die onze producten niet commercieel gebruiken kunnen gebruik maken van onze niet-goed-geld-terug garantie. Indien u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht dient u dit binnen 30 dagen na ontvangst van de producten aan ons te melden via ons formulier Aanvraagformulier herroepingsrecht. Na ontvangt van onze goedkeurig, dient u de complete bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten naar ons terug te sturen. Nadat wij uw producten hebben terugontvangen en deze voldoen aan de voorwaarden, zullen wij het betaalde bedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. Na 30 dagen vervalt het recht op het herroepingsrecht.
U kunt geen gebruik maken van herroepingsrecht indien:

  • u zelf heeft getracht een gebrek te herstellen zonder overleg met ons serviceteam;
  • het artikel beschadigd is;
  • u van ons geen goedkeuring heeft ontvangen;
  • de bestelling niet compleet teruggestuurd kan worden;
  • u de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructies niet (goed) heeft opgevolgd;
  • u het artikel niet gebruikt heeft waarvoor dit bestemd is;
  • u het artikel voor commerciële doeleinden gebruikt heeft;
  • u een zakje bouwstenen uit een Cadabricks bouwset heeft geopend.

Stuur uw bestelling pas terug wanneer uw aanvraag voor het herroepingsrecht is goedgekeurd. Stuurt u een product terug dat niet aan de voorwaarden voldoet, of niet compleet is, dan wordt uw aanvraag van het herroepingsrecht afgekeurd en zijn de kosten voor het naar u terugsturen van het product voor uw rekening.

Aanvraagformulier herroepingsrecht

Wettelijke garantie
Wij hanteren een garantietermijn van 12 maanden, u heeft recht op gratis herstel van het product als er sprake is van een fabricagefout. Schade zoals breukschade die ontstaan is door gebruik van het product, valt niet onder garantie. Wilt u het product ter reparatie aanbieden, neem dan voordat u het product naar ons terugstuurt contact met ons op via het contactformulier. Is er sprake van een fabricatiefout, dan is de reparatie gratis en sturen wij het product gratis naar u terug. Gaat het niet om een fabricatiefout dan ontvangt u van ons een prijsopgave voor reparatie en betaald u de verzendkosten.

Aanvraagformulier wettelijke garantie

Eigen reparatieafdeling voor Light Battle producten
Heeft u een defect Light Battle product en wilt u deze laten repareren, dan kunt u dit melden via het contactformulier. Wij beschikken over een eigen reparatie afdeling en kunnen de meeste Light Battle defecten repareren. Laserguns van andere merken zoals Laser x en Sharper Image kunnen helaas niet gerepareerd worden.

Aanvraagformulier reparatie

Zakelijke klanten, stichtingen, scholen, verenigingen, verhuur door particulieren en niet particulier gebruik
Onze lasergame producten worden veel ingezet voor commerciële toepassing zoals lasergame verhuur. Deze producten zijn echter niet gemaakt voor deze toepassing. Om deze reden kan deze klantengroep alleen aanspraak maken op garantie bij een fabricagefout tot 14 dagen na levering. Hiervan dient u binnen 14 dagen na levering van het artikel melding te maken via het contactformulier.
Voor defecten die na 14 dagen na levering ontstaan, staat onze reparatieafdeling voor u klaar. Na 14 dagen zijn alle verzendkosten en reparatiekosten voor uw rekening. Het is ook mogelijk zolang de voorraad strekt onderdelen bij ons te bestellen.

Aanvraagformulier reparatie

Aansprakelijkheid
Ultra Center Europe B.V. is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook (bijvoorbeeld door onzorgvuldig en/of onjuist gebruik van de producten), ontstaan is aan de koper, aan de zaken van de koper, aan derden of aan zaken van derden. Ultra Center Europe B.V. blijft aansprakelijk voor het verloren gaan van of beschadigen van de verzonden artikelen tot de levering. Indien bij levering overduidelijk is dat er transportschade is dan is het beter dat u de levering weigert. Zodoende bent u altijd verzekerd van correcte levering van uw bestelde artikelen.