Lasergame sets

Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 121

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. KidsTag Lieveheersbeestje
  € 12,50
 2. KidsTag Lasergame Projector
  € 37,50
 3. 2 Mini Laserguns + Projector
  € 44,95
 4. Laser X Long Range Blaster
  € 49,95
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 121

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Lasergame set; breed aanbod, direct online te bestellen

Wil je lasergames gaan organiseren of wil je de speelgoedvoorraad wat uitbreiden? Dan is een lasergame set een leuke optie. Kies je voor een complete set, dan heb je direct alles in huis om te beginnen met lasergamen. Hierbij kun je denken aan sets met vesten en maskers. Wanneer je kiest voor een lasergame set, dan heb je niet alleen direct alles in huis; je bent ook goedkoper uit dan wanneer je alle verschillende producten los zou bestellen.
Bij ons vind je tal van verschillende lasergamesets, zodat je altijd een optie kunt vinden die bij je past. Heb je nog meer nodig dan wij in het grootste set hebben zitten? Neem dan contact met ons op, of combineer verschillende sets met elkaar zodat je alsnog direct klaar bent met één enkele bestelling.

Lasergamesets bestel je gewoon via het internet

Wanneer het gaat om kwalitatieve lasergamesets, dan gaat het eigenlijk al direct om de kwaliteit van de producten. Kinderen spelen lang niet altijd even voorzichtig namelijk; zeker niet wanneer het gaat om lasergamen. Daarom wil je altijd kiezen voor de beste kwaliteit, omdat je dan zeker weet dat de geweren, pistolen en vesten lange tijd mee kunnen gaan. Onze LightBattle laserguns zijn van de beste kwaliteit en worden veel gebruikt voor lasergameverhuur.
Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, omdat wij weten dat dit belangrijk voor jou is. Zo vind je bij ons laserguns met een ingebouwde bescherming tegen valsspelen, verschillende modi en altijd de scherpste prijzen. Dit laatste heeft ook te maken met het feit dat wij de directe importeur en fabrikant zijn van deze producten. Daarmee kunnen wij altijd veel lagere prijzen rekenen dan de concurrenten. Tel daarbij op dat wij altijd vanuit voorraad kunnen leveren en je ziet direct waarom iedereen kiest voor het bestellen van hun lasergame set bij ons. Mocht er na garantie en defect optreden dan beschikken wij over een eigen reparatieafdeling.

Lasergame set direct bij ons bestellen; natuurlijk kan dat!

Ben je op zoek naar een lasergameset waarbij de kwaliteit optimaal op orde is en waarbij je altijd kunt rekenen op de laagste prijs, samen met snelle levering voor optimaal gemak, en tal van betaalmogelijkheden om het je nog makkelijker te maken? Dan kies je voor ons. Kijk zelf eens naar het brede aanbod en klik op het lasergame set dat jij interessant vindt. Je komt dan op de pagina met alle informatie over het product, zodat je direct weet of deze geschikt is voor jouw eisen.
Let erop dat de batterijen niet meegeleverd worden. Je kunt deze wel direct bestellen bij ons; onder de lasergamesets zie je altijd direct de geschikte batterijen voor de modellen die je aan het bekijken bent. Ook deze zijn uiteraard scherp geprijsd.

Bestel jij vandaag nog je lasergame set bij ons?

Ben jij op zoek naar een compleet lasergameset met aandacht voor kwaliteit, scherpe prijzen en daarnaast vooral producten waar je op kunt rekenen, die volledig veilig en getest zijn én waarbij je kunt rekenen op snelle levering, dan kom je al snel bij ons terecht. Bekijk direct het brede aanbod op de website om te zien welk lasergame set het beste bij jou past. Wil je meer weten over een bepaald product of wil je dat wij eens met je meekijken naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag persoonlijk verder zodat ook jij het lasergameset kunt vinden dat jij nodig hebt.