Light Battle

Connect lasergame setConnect lasergame set
Anti-cheat lasergunsAnti-cheat laserguns
Active lasergame seteActive lasergame sete
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 60

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
Filter
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-48 van 60

Pagina
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Light Battle; direct online bestellen tegen aantrekkelijke prijzen

Light Battle is hét merk wanneer het gaat om lasergamen. Wij hebben zelfs speciale pistolen en geweren om valsspelen tegen te gaan. Guns van andere merken kun je immers resetten tijdens het spelen, maar met de Light Battle laserguns die beschikken over een anti-cheat functie kun je dat wel vergeten. Ons brede aanbod aan producten van ons merk Light Battle zorgt er daarnaast voor dat je direct alles in huis kunt halen om lekker te kunnen lasergamen. De kwaliteit van de producten is zo hoog dat je ze gerust dagelijks in kunt zetten, ook wanneer er veel kinderen mee gaan spelen.
Aangezien wij directe importeur en fabrikant zijn van Light Battle, kun je bij ons altijd rekenen op de laagste prijzen en een breed aanbod. Alle producten worden uit voorraad geleverd, zodat je nooit lang hoeft te wachten op de levering. Sterker nog, wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, zorgen wij ervoor dat de Light Battle producten dezelfde werkdag nog verzonden worden. Is het een cadeautje voor de feestdagen, bestel dan liever een 5 dagen in het voren; gezien de drukte op de dagen kunnen de leveringen uitlopen, zelfs wanneer wij op dezelfde dag versturen.

Waarom kies je voor de producten van Light Battle?

Onze Light Battle producten staan bekend om de goede kwaliteit. Zo kun je met onze geweren tot wel 50 meter schieten (hoe meer zonlicht er is, hoe kleiner het bereik uiteraard). Daarnaast voldoen de producten aan alle veiligheidsvoorschriften; zij zijn niet schadelijk en uitvoerig getest voordat zij verkocht mogen worden. Aangezien wij grote waarde hechten aan kwaliteit, kun je erop rekenen dat je bij ons alleen kwalitatief speelgoed vindt. Dat is nog een reden waarom we deze laserguns geproduceerd hebben.
Bij Light Battle heb je alleen de pistolen en geweren nodig om te kunnen lasergamen. De levens van de spelers staan namelijk op de pistolen en geweren vermeld; dit is niet alleen de verzender, maar ook de ontvanger van de signalen. Aangezien je altijd kunt kiezen voor verschillende munitiesoorten, is dit een ideaal merk om je lasergames mee te starten.
De eigenschappen per product zijn verschillend; daarom is het goed om de pistolen of geweren aan te klikken, zodat je alle informatie kunt lezen over het product, zoals de batterijen die je nodig hebt. Wist je trouwens dat je de batterijen direct mee kunt bestellen, zodat je alles in huis hebt wat je nodig hebt om te beginnen met spelen?

Waarom koop je Light Battle producten bij ons?

Onze Light Battle producten zijn de beste producten op het gebied van lasergames. Ze bieden dagenlang plezier, kunnen door jong en oud gebruikt worden en valsspelen kun je wel vergeten met onze anti-cheat pistolen en geweren. Maar waarom bestel je Light Battle bij ons? Onder andere omdat wij importeur zijn en daarmee een zeer breed aanbod aan kunnen bieden tegen de laagste prijzen. Daarnaast leveren we altijd van de plank, zodat je erop kunt rekenen dat je de bestellingen altijd snel aan de deur geleverd krijgt. Met een breed aantal betaalopties en snelle verzending weet je daarnaast altijd zeker dat je bestelling bij ons in goede handen is.

Bestel jij vandaag je Light Battle producten al bij ons?

Zoek jij de beste producten om lasergames mee te spelen, maar wil je ook graag dat het betaalbaar blijft en de kwaliteit optimaal in orde is? Dan kies je voor de Light Battle producten die je direct bij ons kunt bestellen. Wil je meer weten over een van de producten of wil je dat wij eens met je meekijken naar de mogelijkheden wanneer je ineens veel pistolen of geweren af wilt nemen? Dan neem je gewoon contact met ons op zodat we je direct persoonlijk verder kunnen helpen.